Informaţii utile pentru părinţi

Anunţ pentru părinţi, înscrierea în clasa pregătitoare 2023-2024AICI

Criterii specifice inscrierii elevilor in clasa pregatitoare an scolar 2023-2024 AICI

Inscriere in clasa pregatitoare an scolar 2022-2023

Şcoala dispune de clase cu mobiler perfect adaptat copiilor de această vârstă, cu un personal didactic bine pregătit profesional şi dornic să împărtăşească cunoștinţele micilor şcolari. Se derularează programul ,,Școala după Școală" sponsorizat de TenarisSilcotub Zalău la clasele C.P-IV .  

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG !     


Dragi copii, stimați părinți!
Vă invităm să porniți împreună cu noi, dascălii Școlii Gimnaziale "Porolissum" în fascinanta aventură a Clasei Pregătitoare, din toamna anului 2022.
Vă așteaptă săli primitoare, viu colorate și moderne, iar Stăpânele domeniului " CLASA PREGĂTITOARE" sunt două doamne învățătoare cu zâmbetul pe buze și inimile gata să vă asculte și să vă îndrume.
Au pregătit generații de elevi, care acum ne reprezintă cu mândrie: medici, dascăli, meseriași dedicați, chiar si reprezentanți în foruri înalte...
Și voi veți fi îndrumați cu multă migală, în universul cunoașterii, dar și în fascinanta lume STEM, în cadrul Programului " Școală după școală", program gratuit pentru toți elevii din ciclul primar.
Avem laboratoare de informatică, de chimie-fizică foarte dotate, săli de sport și de lectură, cabinet medical, dar, dincolo de toate vrem să construim împreună cu voi și părinții voștri.
Vă așteptăm cu mult drag!

Director,
Profesor Pavel Aurelia

ARHIVĂ